mas_el_mir_logo

Benvinguts i benvingudes a Mas el Mir! Una vida d’experiències, un camí de troballes, una taula on compartir i un racó de pau.

És una antiga masia datada l’any 1366 i situat en plena naturalesa a tocar de Ripoll. Amb una estructura de pedra i les seves dimensions us transmetran en entrar una sensació d’autenticitat, pau i benestar.

A més, entrant a la masia trobareu un gran pati central, la piscina, porxos i chillouts per gaudir d’un primer aperitiu amb vistes panoràmiques a la vall.

La següent zona és la part més antiga de l’edifici, aquest és l’estable. Un espai ideal per gaudir de la nit, l’espectacle de cocteleria i la zona de música.

Els exteriors i jardins estan adequats especialment per a esdeveniments i cerimònies. També compta amb aparcament, zones enjardinades, rampes d’accés per a minusvàlids i uns banys exteriors integrats en l’espai, amb un disseny rústic d’acord amb la masia. En aquest espai també es troba una gran estructura metàl·lica, que permet crear espais únics i especials, dotada de les instal·lacions necessàries per al servei de càtering. A més, d’una gran carpa per a celebracions més nombroses.

D’altra banda, descobrim els espais interiors, com és la sala d’estar on podreu gaudir escoltant un vinil, sentir la tranquil·litat de la xemeneia o simplement deixar-se portar per l’ambient bucòlic d’un entorn amb molta personalitat. Amb un minibar, un agradable menjador, sala de televisió, sala de jocs…

A la planta superior hi ha 5 habitacions dobles amb un estil de minimalisme rústic. També tenen a disposició la seva “caseta”, un apartament molt especial de 6 a 8 places.

L’entorn ofereix unes vistes on el temps sembla haver-se aturat, ple de finestres de pau obertes a la naturalesa.

Vine a celebrar el teu casament a Mas el Mir, un entorn inigualable!

Preguntes freqüents
 1. Espais disponibles?
  Espais exteriors: pati central, piscina, porxos i chillouts, jardins, aparcament. Espais interiors: cuina, menjador, sala de televisió, sala de jocs i xemeneia, 5 habitacions dobles, la "caseta"
 2. Quina localització teniu?
  Muntanya.
 3. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina creativa però alhora respectuosa amb els productes de proximitat.
 4. Feu menús especials?
  Aí.
 5. Teniu accés per a minusvàlids?
  Si.