Mas_Floriac_logo

La Mas Floriac de Can Puxet és el restaurant rodejat de natura i vistes espectaculars per la vostra celebració de casament.

La Mas Floriac tracta d’una masia notable del segle XIII que segueix avui dia mantenint tota l’estructura de la casa i conservant pedres de més de 500 anys. La masia se situa al peu de la pujada cap a Collsuspina, en un entorn de tranquil·litat, on coincideixen amb Tona, Balenyà i Collsuspina.

La masia ofereix un espai singular perquè el teu dia sigui únic i un tracte amb el qual us sentireu com a casa. Per aquesta raó, ofereixen tant l’espai en exclusiva amb pàrquing privat així com els menús de casament que inclouen aperitiu i barra de begudes. Fins i tot podreu fer el vostre casament civil!

Així doncs, si voleu ofereixen un ventall de menús per a vosaltres tant estàndards com personalitzats al vostre gust.

A més, com a masia que es dedica als esdeveniments, us ajuden i assessoren recomanant-vos serveis com; mainadera per a nens, hores extres de barra lliure, marc d’Instagram personalitzat, àlbum per a convidats, amb càmera tipus Polaroid, decoració floral i de globus, Wedding planner, muntatge de celebració civil a la terrassa o en espai annex… Serveis que de segur us faran falta pel dia més important.

Si voleu que el vostre casament sigui excel·lent, no dubteu i contacteu amb el restaurant Mas Floriacs. Sens dubte, és l’opció ideal.

Preguntes freqüents
  1. Espais disponibles?
    Ofereixen l’espai en exclusiva, amb parking privat.
  2. Fen menús especials?
    Sí.
  3. Quins serveis ofereixen?
    Mainadera per a nens, hores extres de barra lliure, decoració, fotògrafia, música...