mas_llagostera_logo

Mas Llagostera és una antiga masia restaurada seguint criteris de respecte amb l’entorn i amb una clara aposta per l’autogestió i l’autonomia energètica, conservant l’essència històrica i rural de l’espai.

Disposen de diversos espais perquè el teu casament sigui únic, amb serveis gastronòmics de gran qualitat i productes de proximitat. La Pallissa és un gran espai amb vistes a la vinya, on pots optar per muntar el teu acte a l’interior o a l’exterior.

Des de la cerimònia fins a les últimes tendències en estils i muntatge se sumen a la màxima organització perquè el teu casament sigui inoblidable. Personalitzen fins a l’últim detall segons els vostres gustos perquè aquest dia és només vostre!

Les vinyes que l’envolten i la noblesa de la pedra i la fusta fan de la Pallissa de Mas Llagostera un lloc ideal per convertir en realitat el casament que somies.

Amb un saló amb capacitat per a 120 persones amb llum i unes esplèndides vistes, aquest és un lloc ideal per connectar amb la natura. Des dels racons més íntims per a la cerimònia fins a espais oberts a la vinya i la natura o racons per al record, cada detall està cuidat per assegurar-te els millors resultats. I mentre arriben els convidats i tot es posa en ordre, podreu gaudir dels espais més acollidors de la casa per als últims retocs del vestit o per rebre els amics o familiars més íntims.

Mas Llagostera és l’espai ideal per a la teva celebració. S’adapten a les teves necessitats i fan el projecte a mida, perquè el més important per a ells sou vosaltres!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Per a 120 persones.
 2. Espais disponibles?
  Salons de banquets, terrassa, zona amb jardí, zona de ball, pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, decoració.
 4. Quina localització teniu?
  A prop del mar, a la muntanya i a les afores de la ciutat.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  De mercat i tradicional.
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, apte per vegetarians, vegans, celíacs, diabètics i hipertensos.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Sí, fins les 05:00 h.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.