Contacte

Mas Oliveres està situat al bell mig de l’Alt Empordà, en un entorn natural captivador, romàntic i silenciós. T’ofereix la possibilitat de celebrar el teu gran dia a les seves instal·lacions i jardins, en l’estil que tu desitgis. Disposen d’un ampli ventall de localitzacions rústiques, tant d’interior com d’exterior. Poden dissenyar un esdeveniment seguint l’estil que més t’agrada i garantir-te un dia per recordar.

Posa a la teva disposició 2 packs: Pack casament clàssic, i Pack casament rural.

Els dos packs inclouen tota mena de serveis extra, el càtering, el lloguer dels espais, i amb un cost afegit, pots demanar que s’encarreguin dels serveis complementaris que no estan inclosos en els packs.

A Mas Oliveres volen que la gastronomia es converteixi en un dels elements centrals de la celebració: Per això, treballen amb els millors càterings locals per crear menús de temporada. Si t’ho estimes més, pots gestionar-ho tu mateix amb el teu càtering de confiança. No cobren comissió 

Rebràs un tracte impecable en tot moment, i l’equip del Mas vetllarà perquè el dia del teu casament esdevingui com sempre havies imaginat.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Posem a disposició dels clients les nostre sinstal·lacions per a la celebració de casaments i esdeveniments. Cerimònia civil, aperitiu, banquet, ball.
 2. Quins espais oferiu?
  Espais interiors rústics i grans jardins a l'exterior.
 3. Quina localització oferiu?
  A l'interior de la província de Girona.
 4. Oferiu cuina pròpia?
  No. treballem amb una selecció de càterings de màxima qualitat i prestigi, i els nuvis poden optar per fer servir el seu propi servei de càtering.
 5. Oferiu pack de nuvis?
  Si: Pack per a casament clàssic i pack per a casament rústic.