can_cabus_bodas

La Masia Can Cabús és el lloc ideal per celebrar el banquet del vostre casament. La masia està ubicada al municipi d’Alella (Barcelona).

Compta amb una entrada amb unes grans portes de ferro, que us endinsaran a un passeig d’arbres centenaris. Podreu gaudir d’unes vistes espectaculars amb el mar, les vinyes i els seus grans jardins. 

Podeu explicar-los totes les vostres idees i desitjos, ells s’encarregaran de fer realitat la boda que tant heu somiat. Faran que el vostre casament sigui únic i personalitzat, on sereu els protagonistes en tot moment. Masia Can Cabús us farà sentir còmodes en tot moment, personalitzant i adaptant cada espai i racó al vostre estil. A més, durant tot el dia la finca serà exclusiva per la vostra celebració.

Posen a la vostra disposició a un gran i qualificat equip de professionals en el sector, amb molts anys d’experiència, que treballaran exclusivament per a cada parella i els seus convidats.

Tanmateix, si voleu fer una cerimònia simbòlica a la masia, és possible. Us crearan una cerimònia única, on parlaran de vosaltres i com us vau conèixer. A la cerimònia podran parlar els vostres amics i familiars. Per acabar de donar un toc especial i emotiu, finalitzarà amb una pluja de pètals.

També us recomanaran proveïdors de confiança perquè tingueu una celebració completa.

L’equip de la Masia Can Cabús cuidarà fins a l’últim detall perquè gaudiu com mai del vostre gran dia! Contacteu amb ells i deixeu que facin realitat el dia més màgic de les vostres vides.

Preguntes freqüents
  1. Fan cerimònies?
    Sí, simbòliques i personalitzades.
  2. Quins espais disponibles tenen?
    Interiors i exteriors, grans jardins, espai per la cerimònia, carpa...
  3. Es fa més d'un casament al dia?
    No, el dia del vostre casament la fica és exclusiva per a vosaltres.