A només 8 km de Tarragona es troba la Masia Can Martí. Una masia encantadora datada l’any 1680 que conserva l’esperit clàssic amb un toc modern, tota ella envoltada de natura on podreu celebrar el casament que sempre havíeu somiat! Aconseguirà romandre sempre en els vostres cors pels seus preciosos racons i per la qualitat dels seus professionals!

Disposa d’encantadors espais exteriors on celebrar la cerimònia, l’aperitiu, i d’un edifici principal amb un estil autèntic que alberga els vestidors dels nuvis, sales de vidre per celebrar el banquet i ball i un ampli hort de cultiu ecològic! A més, disposa d’una ermita pròpia, per crear un ambient idilic  a la celebració de la vostra cerimònia civil! Fantàstic!

Tot el mobiliari  està fet a mida i escollit minuciosament per a cada espai, acompanyats d’un meravellós personal humà i gastronomia amb identitat pròpia, per a deixar a tots els vostres convidats, bocabadats! Per aquest motiu, ofereixen als nuvis la possibilitat d’escollir l’estil de casament que millor els identifica, posant a la seva disposició tots els seus espais.

I per finalitzar una preciosa velada, l’Hotel Gran Claustre Restaurant & Spa us ofereix allotjar-vos en dies previs i el mateix dia, a tan sols a 7 minuts de distància en un hotel amb encant, situat a Altafulla! Ideal!

Preguntes freqüents
  1. Quins espais oferiu?
    Salons de banquets, terrassa, zona enjardinada, carpa, capella, zona de ball, pàrquing, etc.
  2. Quins serveis oferiu?
    Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració...
  3. Possibilitat d'allotjar-te?
    Sí.