masia_can_ramonet

La Masia Can Ramonet us ofereix tots els serveis i els espais ideals per celebrar un dels dies més importants de les vostres vides. Es tracta d’una vila del s.XVI amb molt encant ubicada a Sant Pere de Ribes, al cor del Garraf. 

És un projecte que destaca per la seva sostenibilitat i responsable amb el medi ambient que l’envolta, el Parc Natural del Garraf. Sens dubte, el lloc perfecte per viure un casament únic i màgic! Gaudireu dels vostres comensals envoltats de natura i vinyes, mentre gaudiu d’una experiència gastronòmica amb productes locals de la zona. L’espai està pensat per casaments de cap de setmana, ja que la masia permet allargar la boda durant més d’un dia. 

A la Masia Can Ramonet compten amb una cuina pròpia elaborada amb productes locals i de km0. Podreu escollir entre diferents menús, amb possibilitat d’adaptar-los als vostres gustos i preferències. 

Gràcies a la gran varietat d’espais interiors i exteriors que ofereix la finca, podreu gaudir de jardins i terrasses plenes de natural, per celebrar la vostra cerimònia o, de sales i menjadors interiors per un banquet d’ensomni. A més, també posen a la vostra disposició 4 cases amb diverses habitacions i espais, perquè pugueu passar un cap de setmana de 10.

No ho dubteu més i contacteu amb l’equip de la Masia Can Ramonet. Estaran encantats d’escoltar-vos i fer-vos viure un casament inoblidable. 

Preguntes freqüents
  1. Quins espais ofereixen?
    Sales, menjadors, espais exteriors, piscina, cases amb habitacions, espai per la cerimònia...
  2. Compten amb cuina pròpia?
    Sí.
  3. Es poden modificar els menús?
    Sí, tots els seus menús es poden adaptar als gustos de cada parella.