La Masia Els Olivers, ubicada a Horta de Sant Joan, Tarragona, és una masia familiar que organitza casaments i estades envoltades de natura. A cada casament es busca la proximitat i la barreja d’allò rural i modern per sorprendre tant els grans com els convidats més joves.

A seu interior hi ha un menjador amb capacitat per a 80 convidats. Als jardins, amb carpa i sense, hi ha capacitat fins a 250 convidats. Tots aquests espais tenen vistes a les oliveres centenàries del jardí i a les muntanyes del Parc Natural Els Ports.

A més, des del primer contacte comptareu amb el seu equip d’organització d’esdeveniments i amb el seu wedding planner.

Els serveis que ofereixen són Cerimònia: decoració, flors, detalls de benvinguda, Banquet: menús km. 0, adaptació a al·lèrgies, possibilitats veganes i ecològiques, Fotografia: abans i durant el casament, preses amb drons, Música: durant la cerimònia, DJ nocturn, Transport: per arribar a la masia, després de la festa, Decoració: floral, photocall, regals pels convidats.

Preguntes freqüents
 1. Celebreu més d'un casament al dia?
  No.
 2. Què inclou el menú?
  Aperitius, cambrers per servir-vos drets i en taules, pastís de casaments, aliments de proximitat i opcions per a vegans i al·lèrgies
 3. Serviu també el pastís de casament?
  Sí.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  De mercat, tradicional, típica regional, d'autor i d'altres (Amb opcions per a vegans, amb aliments ecològics i amb aliments de proximitat)