embolic_logo

L’Embolic és una masia situada a la carretera de l’Albiol, a Els Pallareses (Tarragona). Amb un encant tan especial que et captivarà des del primer moment.

Serà el teu espai ideal per celebrar el dia del teu casament! Tenen una gran varietat d’espais exteriors i interiors, cadascun amb la seva màgia i encant. El saló principal permet albergar fins a 180 comensals. Disposen de cuina pròpia i del millor equip de professionals pel dia del teu esdeveniment. A més, en els seus espais podreu celebrar la cerimònia, l’aperitiu, el banquet i el ball.

Disposen de 3 tipus de menús: Cocktail, de Plat Únic i Tradicional. Que són completament modificables als gustos i necessitats de les parelles.

Les parelles rebreu un servei totalment personalitzat amb assessorament durant tota l’organització i coordinació del casament.

La seva cuina està en constant evolució i sempre utilitzen productes frescos de primera qualitat i cuidant al màxim la seva preparació. Els hi agrada investigar nous sabors, textures i presentacions, sempre de la mà del seu equip de professionals.

El seu petit restaurant permet degustar una gastronomia excel·lent, de proximitat i de qualitat immillorable. La Masia L’Embolic serà el vostre banquet ideal per celebrar l’esdeveniment més bonic de la vostra vida!

Preguntes freqüents
 1. Espais disponibles?
  Salons de banquetes, terrassa, zona amb jardí, zona de ball, pàrquing, El Bosque, El Pinaret, Jardín Tropical, El Mirador, Salón Embolic.
 2. Quins serveis oferiu?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració, etc.
 3. Quina localització teniu?
  A la muntanya.
 4. Tipus de cuina que oferiu?
  De mercat, tradicional i d'autor.
 5. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 6. Feu menús especials?
  Sí, per vegetarians i vegans, diabètics, hipertensos, celíacs...
 7. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 8. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Sí. 03:00 h.