logo_masia_tartana

Masia La Tartana, és una típica masia catalana del segle XIV. Reformada i condicionada per a la celebració de casaments i tot tipus d’actes empresarials, socials i familiars. A la Masia La Tartana cada esdeveniment és únic. Es troba en l’entorn excepcional del parc natural de Sant Llorenç del Munt.

A La Tartana trobareu un espai idíl·lic envoltat de natura per al vostre casament.

És una masia envoltada de natura, preparada perquè el vostre casament sigui un acte únic, acollidor i especial, tot i les inclemències del temps.

Al sala Lluernari podreu celebrar-hi casaments fins a 350 convidats amb unes vistes espectaculars. Una gran sala diàfana que admet tot tipus de decoracions. També podreu gaudir de la festa a la mateix sala.

Amb garlandes de llums, posta de sol, ambient acollidor i agradable… Podreu gaudir el sopar del vostre casament a l’aire lliure.

L’equip de La Tartana està a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el procés del casament fins al dia de la celebració. Durant els mesos de preparació podreu personalitzar els detalls del vostre casament: seating plan, photocall, decoració floral, racons gastronòmics…

Disposen de cuina pròpia amb una gran varietat de menús pensats per seduir tots els paladars. A La Tartana podreu confeccionar el vostre menú amb múltiples opcions. També teniu la possibilitat de llogar la Masia i escollir el càtering que més us agradi.

La núvia disposa d’una habitació privada on canviar-se, retocar-se i deixar les seves pertinences.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 350 comensals.
 2. Espais disponibles?
  Salons, auditori, terrasses, bosquet, banys i parking.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Casaments, aperitius, banquets i festes, cerimònia civil, sopars a l'aire lliure, detalls, cuina...
 4. Quina localització teniu?
  Envoltats de natura amb unes vistes espectaculars al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Disposem de cuina pròpia.
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  Si.
 7. Feu menús especials?
  Si.