A Masia Les Garrigues, cada casament és únic i personalitzat, una celebració inoblidable, plena de màgia i de detalls. Si vols celebrar un casament d’aquells que passen a la història, a Masia Les Garrigues trobaràs el servei, les instal·lacions i l’excel·lència gastronòmica que faran possible la teva boda somiada. L’equip de la masia escoltarà els teus desitjos i expectatives, per tal de crear un escenari i un esdeveniment acurat fins al més mínim detall, a la teva mida.

La masia disposa d’una grandiosa varietat d’espais on celebrar tots els capítols del teu gran dia: 7 sales i espais interiors, amb decoració i ambientació diferenciades, elegants, lluminoses i aptes pels casaments més solemnes. Destaquem especialment la sala Bayon, un espai inspirat en el temple sagrat de Bayon en Angkor, amb una gran cascada d’aigua i columnes de pedra. Perfecte per a un casament exòtic o fins i tot temàtic! Tanmateix, ofereix dues carpes exteriors, espaioses i distingides, ideals per celebrar-hi el vostre banquet. La carpa balinesa en estil de pèrgola és idònia per a celebrar-hi la cerimònia civil a l’estiu.

Els jardins de conte de la masia són el lloc ideal per a l’aperitiu i sense dubte, pel vostre shooting fotogràfic per a l’àlbum.

A Masia Les Garrigues, el teu banquet esdevindrà una experiència gastronòmica sense precedents. Els xefs del restaurant elaboraran un menú personalitzat, d’una gastronomia a mig camí entre tradició i modernitat, entre els fogons d’interior i els aires mediterranis.

L’equip de la masia s’encarregarà de tots els detalls i de l’organització del teu casament perquè tu només gaudeixis de cada moment sense patir per res. Escoltaran les teves idees i desitjos i crearan una celebració que superarà les teves expectatives.

Pel teu gran dia, et mereixes l’espai més exclusiu, el servei més professional i els sabors i aromes d’una gastronomia excepcional. Per això, a Masia Les Garrigues estaràs en les millors mans.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Espai pel casament, organització i decoració, serveis complementaris com música, fotògraf, etc.
 2. Exclusivitat de proveïdors de serveis complementaris?
  No. Només exclusivitat de càtering. (De la nostra cuina pròpia)
 3. Quina situació teniu?
  En un entorn lleidatà d'interior romàntic i encisador.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  De mercat, tradicional, típica regional, d'autor, internacional.
 5. Es poden modificar els menús?
  Sí. Ens adaptem als gustos i necessitats dels nuvis. També oferim menús especials per a vegetarians i al·lèrgies / intoleràncies.
 6. Exclusivitat de l'espai?
  No.
 7. Es pot llogar l'espai sense el servei de restauració?
  No.