Masia Mas Badó és una casa de colònies que posa a la vostra disposició un equip humà professional, entregat a la feina de convertir el vostre casament en un esdeveniment inoblidable tant per vosaltres com pels vostres convidats.

Les instal·lacions de la masia permeten celebrar-hi un casament exclusiu, d’estil rural, molt a prop de Barcelona, amb l’opció d’allotjament per a tots els convidats, i envoltats d’un entorn natural captivador. 

Només celebren un enllaç per dia i, per tant, no sereu esclaus del rellotge i tindreu la llibertat per fer i organitzar el vostre casament tal com sempre l’havíeu somiat, alliberant la vostra creativitat i imaginació.

El banquet de casament és una part molt important de l’enllaç, i per això Masia Mas Badó us ofereix una cuina de mercat i tradicional catalana, elaborada amb productes de la terra, de temporada i de primera qualitat.

L’àmplia oferta d’aperitius i menús, totalment adaptables als vostres gustos i als vostres suggeriments, convertirà el vostre banquet en una experiència gastronòmica memorable.

Tanmateix, tindreu la possibilitat d’allargar la celebració uns quants dies més: Mas Badó proposa una original selecció d’experiències i aventures “post-casament” pels dies següents a l’enllaç i si us allotgeu a les seves instal·lacions. Quads, tir amb arc, tirolines… Doneu un cop d’ull a la seva web!

De Masia Mas Badó us endureu una col·lecció de records divertits, romàntics, emotius… Us ho mereixeu!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons de banquets, terrassa, zona ajardinada, capella, zona de ball, pàrquing, salons d'activitats per nens i descans per les persones grans.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquets, cerimònia, fotografia, musica, decoració, allotjament i esmorcar per tots els convidats. Exclusivitat d'ús de totes les instal·lacions de Masia Mas Badó (espais exteriors, pista poliesportiva, piscina, camp...). Organitzem activitats.
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya, al camp.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  De mercat, tradicional, típica regional.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs, intolerància a la lactosa, intolerància a l'ou, al·lèrgia als fruits secs.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Fins a les 4 de la matinada.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.