La Masia Parcerisas està situada a la comarca del Bages, a la vila de Rajadell.

Es tracta d’un espai format per dues masies, la més antiga és l’ala nord i data del segle XIII, on els propietaris que hi han viscut, han anat ampliant amb el pas del temps, passant de ser un espai rural, amb masies que cuiden animals, a tot un complex equipat per a la celebració d’esdeveniments de tota mena.

La masia compta amb una llarga tradició vitivinícola, el Bages, bressol dels millors vins catalans, ha vist aquesta masia convertir-se en referència en aquest aspecte. Masia en la qual el dia d’avui podrem trobar tots aquells objectes i materials que es feien servir per a la manufacturació dels vins. Ideal per a aquells que gaudeixen de l’enoturisme a Catalunya.

La finca disposa de 175 hectàrees, de les quals 40 son de cultiu, i la resta, les teniu a continuació;

Espais com les Voltes, per a cerimònies íntimes, el Bosquet, per a cerimònies a la natura, o l’acollidor pati de la masia per celebrar el banquet. Tots aquests, seran llocs ideals per a celebrar el vostre casament.

També els espais interiors estan adaptats als gustos i necessitats dels nuvis, des d’un casament amb el tradicional banquet o amb estil còctel, gaudireu de cada zona, cada espai amb la seva pròpia decoració i tradició, que serà testimoni del vostre casament.

A més, si voleu quedar-vos a la nit, també disposen d’una suite nupcial i hi ha la possibilitat d’allotjament per a 18 persones dels vostres convidats.

Cuiden tots els detalls perquè el banquet estableixi el nexe d’unió, amb un ambient relaxat i joiós, entre els nuvis i els convidats.

Preguntes freqüents
 1. Què inclou el menú?
  Ens adaptem a les necessitats i gustos dels nuvis.
 2. És possible llogar únicament l'espai, sense el servei de restauració?
  Sí.
 3. Disposeu de menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, al·lèrgics, celíacs i altres
 4. Hi ha límit horari per la celebració?
  Sí, les 4h.