masia_piguillem_logo

Voleu celebrar el dia més somiat en un espai impressionant? Doncs et presentem la Masia Piguillem, una masia amb una essència molt especial. Envoltada de naturalesa i tranquil·litat on vosaltres donareu la personalitat i l’actitud del vostre esdeveniment, serà com si estiguéssiu a casa.

Per a Masia Piguillem cada casament és únic i irrepetible, és per això que tindreu tot l’equip professional i l’espai en exclusiva en aquest dia tan especial. On vosaltres sereu els verdaders protagonistes i tindreu:

 • Assessorament i seguiment de tot el casament des del primer dia, per tal que tot sigui perfecte.
 • Personal de protocol el mateix dia del vostre casament.

Hi podreu celebrar el vostre casament de principi a fi ja que a part del banquet i també hi podreu gaudir de la cerimònia civil i el ball. On proposen diferents espais tant interiors com exteriors.

El banquet el podreu celebrar al seu espai exterior amb unes vistes increïbles al Cabrerès i als magnífics paisatges que el rodegen o en una de les seves sales interiors.

L’aperitiu és una part clau en el vostre casament, un punt de trobada on tots els convidats es retrobaran o es coneixeran per primera vegada. Podreu gaudir d’uns fabulosos aperitius als jardins, enmig d’un entorn únic i immillorable envoltat de natura. Poden fer diferents tipus: vintage, rústic, rural, medieval, etc. Digueu-li el què us agrada i ells ho adapten als vostres gustos, idees i necessitats.

La masia també li posarà el seu abast tot el material necessari: taules, cadires, estovalles, cristalleria etc. La Masia disposa d’una àmplia cuina on tot es prepararà i es cuinarà el mateix dia. Compten amb la possibilitat de canviar el menú de qualsevol persona que ho requereixi: al·lèrgies, celíacs, intoleràncies, etc.

A més, ofereixen la possibilitat de fer el ball a l’aire lliure, o en una de les seves acollidores sales. On podreu gaudir d’un ressopó amb llaminadures, “montaditos”, xocolata amb xurros, fondue de xocolata amb fruita, etc. Amb còctels fets al moment, combinats i gintònics.

La sala es podrà personalitzar segons els vostres gustos i necessitats.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Més de 300 convidats.
 2. Espais disponibles?
  Salons de banquetes, terrassa, zona amb jardí, carpa, zona de ball, pàrquing, bosc per la cerimònia.
 3. Quins serveis oferiu?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració, etc.
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya, al camp, a les afores de la ciutat.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Amb productes frescos i de proximitat.
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, apte per: vegetarians, vegans, diabètics, celíacs...
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.