La Masia San Antonio, una finca amb més de 200 anys d’història, que ofereix un entorn ideal per a la celebració d’un esdeveniment important. L’equip conformat per la família Bultó, propietària de la finca i Sibarum Catering us assessorarà en tot el que necessiteu per aquest gran dia.està situada en un entorn natural privilegiat a Cunit (en el límit entre les províncies de Tarragona i Barcelona), de fàcil accés des de Barcelona i des de qualsevol ubicació de la província de Tarragona. És un indret ideal per celebrar-hi un casament de conte i ple de màgia.

Reconstruïda l’any 1901 en estil noucentista català, està catalogada com a bé d’interès cultural d’Espanya. Compta amb instal·lacions espectaculars, reformades i on tots els espais ofereixen vistes meravelloses: Un elegant pavelló per a banquets, una discoteca i una zona chill out, tot perfectament distribuït en un sol espai continu, creant així un ambient únic molt agradable. El pavelló és, a més a més, un pla B perfecte! Per a cerimònies civils, s’ha habilitat un espai nou al jardí, amb vistes espectaculars.

A Masia San Antonio són especialistes en organitzar casaments diferents, singulars, molt acurats i personalitzats fins al més mínim detall. El seu equip et pot ajudar amb tots els detalls del teu esdeveniment ja que comptem amb els millors proveïdors, de confiança i adaptats a les teves necessitats. Ja que compten amb una dilatada experiència i llarga trajectòria de més de 20 anys en el món de la restauració i organització d’esdeveniments.

Posen a la vostra disposició una fantàstica cartera de proveïdors de serveis complementaris, com música, decoració floral, il·luminació, mobiliari i càtering, entre altres.
L’equip de la finca t’oferirà un tracte impecable i un servei de professionalitat exemplar, amb l’únic objectiu de què el dia del teu casament esdevingui el dia més feliç de la teva vida.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Espais per a cerimònia, aperitiu, banquet i ball.
 2. Quins espais ofereix la finca?
  Pavelló per a banquets, chill out, discoteca, jardins.
 3. Disposeu d'una cartera de proveïdors de serveis complementaris?
  Sí.
 4. Limitació horària?
  No.
 5. Celebreu més d'un casament al dia?
  No.