Caseu-vos entre les vinyes del Penedès, al bell mig d’un paisatge de conte, en un edifici històric amb amplis jardins, a la Masia Vallfort. El seu entorn és un oasi de tranquil·litat i silenci, a menys d’una hora de Barcelona.

Declarada patrimoni d’interès nacional, els seus arcs de pedra i parets recorden els seus orígens com a lloc de templers en l’edat mitjana. Disposa de grandioses sales per a banquet, així com d’excel·lents espais i jardins amb vistes espectaculars a l’aire lliure, ideals per celebrar-hi l’aperitiu, el banquet sencer i el vostre reportatge fotogràfic.

A l’hora de celebrar el vostre casament, a Masia Vallfort podreu gaudir d’un esdeveniment totalment personalitzat i a l’alçada de les vostres majors expectatives. Decoració i ambientació, música, menú…l’equip de la masia s’encarregarà de què quan arribi el dia, tot estigui perfecte i tal com sempre havíeu desitjat.

Pel vostre banquet, podreu escollir entre diferents propostes de menú, i entre una gran varietat d’aperitius. A més, les alternatives es poden adaptar a les vostres preferències.

Preguntes freqüents
 1. Aforament màxim:
  350 convidats
 2. De quines instal·lacions disposen?
  Salons, portxo, jardins, zona de ball, pàrking
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, còctel / aperitiu, cerimònia, música, ambientació i decoració, ball
 4. En quin entorn està situada la masia?
  En un entorn de muntanya, tranquil i agradable
 5. Disposa d'allotjament per a nuvis i / o convidats?
  Si, per a un màxim de 31 persones
 6. Quants casament celebren en un dia?
  Nomès un casament per dia. Exclusivitat dels espais per a cada parella de nuvis.
 7. Quin tipus de gastronomia oferiu?
  Cuina tradicional, de fusió, amb tocs d'autor. Menú de banquet i aperitiu adaptable als gustos dels nuvis. També oferim menús per a vegetarians o intoleràncies alimentàries.