Contacte

  Si esteu buscant com harmonitzar el vostre casament, MCevent us ofereix un repertori de música amb violí i en viu, ideal.

  MCevent protagonitzat per la violinista professional Mónica Cruzata, graduada en una formació professional de viola amb el professor Paul Cortese i postgrau. També va participar en la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya). Una gran interprete de la música!

  El seu repertori de música s’aproxima a música clàssica i moderna, l’ambient ideal per celebrar-ho amb els vostres convidats de manera especial. Imagineu gaudir del vostre casament amb un ambient harmonitzat… Sens dubte la música protagonitzada per Mónica Cruzata, és l’opció perfecta.

  L’artista accepta també propostes, el seu objectiu és que gaudiu al màxim de la música. Així doncs, s’adapta a totes les vostres necessitats, desitjos i propostes.

  Si voleu gaudir amb els vostres convidats d’una bona música i ambient al dia més important de les vostres vides, MCevent és la vostra opció!

  Preguntes freqüents
  1. Hi ha possibilitat de desplaçament?
   Sí. Es desplaça a Barcelona, tarragona, lleida i Girona.
  2. Quin és el seu repertori musical?
   S'aproxima a música clàssica i antiga, però s'adapta a les vostres necessitats.
  3. Es pot demanar cançons que no formin part del repertori habitual?
   Sí.