Si vols que el teu casament sigui una festa inoblidable, MGT Productions és la teva millor opció. Especialitzats en la música i l’animació nupcial, aquesta empresa combina experiència, passió i creativitat per assegurar-se que cada moment del teu gran dia sigui màgic i ple d’emocions.

MGT Productions treballa amb tu per crear una banda sonora que reflecteixi la vostra història d’amor. Des de la música per a la cerimònia fins a la festa final, s’encarreguen de seleccionar les cançons perfectes per cada moment. Ja sigui música en viu, DJs o una combinació d’ambdós, adapten el repertori a les vostres preferències i a l’ambient que voleu crear.

Els DJs de MGT Productions són experts en llegir el públic i mantenir l’energia de la festa. Amb una àmplia varietat de gèneres musicals, asseguren que tots els convidats, des dels més joves fins als més grans, gaudeixin a la pista de ball. També accepten llistes de reproducció personalitzades i peticions especials per assegurar-se que la música sigui exactament com l’heu somiat.

MGT Productions sap que una bona il·luminació és clau per crear una atmosfera màgica. Ofereixen serveis d’il·luminació que transformen qualsevol espai, destacant els moments clau com el primer ball o el tall del pastís. Amb llums personalitzades i efectes especials, creen una ambientació que complementa perfectament la música i l’estil del vostre casament.

Per fer que la festa sigui encara més especial, MGT Productions ofereix una varietat d’opcions d’animació. Això inclou animadors, ballarins, fotomatons i espectacles en viu que sorprendran i encantaran els vostres convidats. La seva missió és garantir que tothom tingui una experiència inoblidable i que la festa sigui comentada durant molt de temps.

A més dels serveis de música i animació, MGT Productions proporciona equips d’àudio i il·luminació de la més alta qualitat. Això assegura que el so sigui clar i vibrant i que la il·luminació sigui perfecta per a cada moment del casament.

Confia en MGT Productions per fer del teu casament una celebració inoblidable, plena de música, alegria i màgia. Amb ells, cada nota i cada moment estaran carregats d’emoció i bellesa, fent del teu gran dia una experiència única.

Preguntes freqüents
 1. Celebreu més d'un casament al dia?
  No.
 2. Ofereixen els seus serveis a tot Catalunya?
  Sí.
 3. Amb quanta antelació s'ha de contactar?
  Entre 1 i 5 mesos.
 4. Disposen d'equips propis?
  Sí. Tenim un equip professional.