Les Joies i aliances d’un casament, són un aspecte molt important, que t’acompanyaran per sempre com un record d’un dia tant especial com el del teu casament, un símbol que significa la vostra història en forma d’aliança o anell. Per a trobar la teva aliança somiada, Mila Kuzmenko Jewelry és la teva opció.

Trobaràs tota mena de joies de primera qualitat, fetes a mà i creades per la mateixa Mila. Treballa amb el bon gust que la caracteritza, i la seva capacitat d’experimentar i evolucionar, fan d’aquesta joieria la millor opció per a trobar aquell detall que us uneixi per sempre.

Si vols crear una aliança des de zero, tinguis una idea o no, a Mila Kuzmenko Jewelry la faran realitat. Amb el disseny en 3D amb Jewelry Cad Dream, podran donar-te una idea de com seria la joia, amb la que podràs fer-li tots els canvis que necessitis fins que sigui perfecte per a tu.

A més podràs transformar una aliança antiga en una nova i renovada. Compten amb totes les opcions perquè trobis aquella joia de la qual et sentis orgullosa i que t’acompanyi per sempre .

Treballaran al teu costat en tot moment, amb un pressupost a mida i una atenció sempre personalitzada per a conèixer la vostra història, gustos i passions, i transformar-los en una joia vostra, amb la vostra personalitat. La creativitat, idealisme i treball són la seva filosofia.

Busquen somiar tant com ho feu vosaltres, i fer d’aquesta aliança una única, especial i diferent. Aprenen del mateix art diàriament per donar personalitat a les seves joies.

Si vols una aliança especial, i només vostre, que us defineixi com a parella i porti la vostra essència, Mila Kuzmenko Jewelry és la teva opció!

Preguntes freqüents
  1. De quins tipus d'articles disposen?
    Tenim joieria de tota mena, clàssica, moderna, casual i elegant. Penjolls, anells...
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí! Podeu demanar una joia personalitzada.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Sí. Comptem amb les nostres pròpies col·leccions.