Contacte

Mas Miravall és una antiga finca catalana situada a Juneda, en un entorn natural lleidatà espectacular. Disposa d’unes instal·lacions immillorables per celebrar-hi un casament de conte, amb tot l’encant i la màgia que sempre has desitjat pel teu gran dia. En els jardins, patis i terrasses podràs celebrar tant la cerimònia civil com l’aperitiu i fins i tot el banquet. Si prefereixes, podràs gaudir dels espais interiors. Ofereix un gran i lluminós saló per a banquets, acuradament decorat i ambientat per a l’ocasió. 

Mas Miravall ofereix una cuina exquisida, inspirada en la cuina tradicional catalana, amb tocs d’autor i de modernitat. Tanmateix, l’equip de la masia s’encarregarà de personalitzar l’espai i els serveis complementaris al teu gust. I fins i tot, tan la parella com els convidats s’hi poden quedar a dormir després de la gran festa, en les seves acollidores i confortables habitacions.

Cal destacar que Mas Miravall t’ofereix la possibilitat de celebrar-hi el teu comiat de solter. T’ajudaran a organitzar la teva experiència ideal, perquè esdevingui inoblidable. Disposen d’un original catàleg d’activitats de tota mena (paintball, tallers, esports variats, etc), ideal per a un comiat que passarà a la història!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 200 convidats
 2. Quins serveis oferiu?
  Oferim una cerimònia al camp envoltats de natura, espais per a cerimònia civil o religiosa. Ens adaptem als gustos dels nuvis. També oferim disseny de sala, música, muntatge, espais...
 3. Oferiu menús personalitzats?
  Sí.
 4. Tipus de cuina?
  A la nostra cuina els productes passen de l'hort al plat, amb receptes reinventades.
 5. Menús especials?
  Sí.
 6. Oferiu pastís nupcial?
  Sí.