Triar el millor vestit per a tu com a núvia, pot arribar a ser una tasca difícil, un vestit que s’adapti a tu, amb el que et sentis còmode, que puguis lluir més que mai en un dia tant especial, màgic i únic com el del teu casament. A Mireia Balaguer t’ajudaran a trobar aquest vestit dels teus somnis!

Compten amb un “atelier” ubicat a Sant Boi de Llobregat, on tenen diverses col·leccions de vestits de núvia, com Musas, El Alma de Versalles, Elements, Bride in the City, AnastasiaPrincess of Baroque i In Town, per a tots els estils i tipus de cossos, amb els que seràs el centre de totes les mirades.

Musas és la primera d’aquestes col·leccions, inspirades en els personatges més característics de la història i els seus vestits, podràs marcar una època i vestir tant vintage com moderna. Uns vestits perfectes per a núvies que volen un vestit únic.

El Alma de Versalles, desprèn el millor de França per tots costats, aquella essència francesa tant especial, única i elegant. Podràs vestir plena de gràcia i distinció, una núvia radiant per un dia diferent!

Elements trasllada el millor dels vestits de núvia i transforma el convencional en innovador. En aquesta col·lecció limitada, t’esperen vestits per a núvies diferents, que volen vestir lluny del considerat normal i portar un vestit del tot explosiu.

Bride In The City, inspirada en la mítica sèrie “Sexo en Nueva York”, porta tota l’essència d’una sèrie que va marcar una generació, transporta la núvia a aquells anys, i just com les quatre noies protagonistes, porta l’essència de viure l’amor de formes molt diferents, amb vestits per a tots els gustos.

Anastasia és la col·lecció que demostra el pas del temps, tant de nosaltres com de la mateixa moda. La transformació de la dona insegura a una del tot empoderada i radiant en el seu dia, la vida mateixa feta vestit.

Princess of Baroque se centra en l’època del barroc, una diferent i exagerada que, a la vegada, desborda finor, on les emocions prenen el protagonisme per sobre de la bellesa. Per a núvies amb molta personalitat, aquests vestits són per a vosaltres!

In Town demostra la bellesa i diferències de la ciutat de Barcelona, una única i plena de cultura, que podem veure representada en aquesta col·lecció, plena de colors, sensacions i textures. Les tendències i la novetat es combinen amb la tradició de la ciutat comtal.

A Mireia Balaguer trobareu el vestit dels vostres somnis, totes les col·leccions tenen quelcom especial per a vosaltres i, si això no es suficient, confeccionaran un vestit per a vosaltres, un que porti la vostra personalitat i estil per tots cantons.

A més, també tenen vestits per a acompanyants i de festa, que ben segur us encantaran!

Preguntes freqüents
 1. Tenen secció d'outlet?
  Sí, anem actualitzant les col·leccions, però els nostres vestits sempre hi son per a vosaltres!
 2. Fan conjunts a mida?
  Sí, treballem per a que trobeu el millor vestit possible.
 3. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Podeu demanar cita prèvia per la nostra web!
 4. Quins serveis ofereixen?
  Venem vestits de núvia i també els fem a mida!