MK Estilistes, ubicada al cor de Vic, no és només una perruqueria i centre d’estètica, és un equip d’apassionats que treballen per aconseguir que llueixis perfecte en els teus dies més importants. Des del casament fins a la comunió, passant per l’aniversari o el comiat de soltera, el seu equip t’acompanya des de l’assessorament fins al moment del gran esdeveniment.

Els seus professionals estudien quin és el pentinat i el maquillatge ideal per a tu, fent estudis de volum i morfològics, totalment personalitzats perquè realci la teva bellesa. A més, ofereixen manicures i pedicures especials per a núvies i looks a mida per a nuvis.

MK Estilistes s’adapta a tots els pressupostos amb packs a mida per a cada ocasió i per a cada necessitat. No importa el tipus de celebració que tinguis en ment, ells t’ajudaran a brillar amb llum pròpia en aquest gran dia per a tu!

Sens dubte, a MK Estilistes trobareu autèntics professionals de la imatge personal, que us faran lluir radiants el dia del vostre casament. Confia en el seu equip i converteix els teus moments més especials en records inoblidables!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Maquillatge, pentinats, manicura, pedicura...
  2. Fan pentinats i maquillatges personalitzats?
    Sí, realitzen un estudi de volums i un estudi morfològic per un pentinat i maquillatge per a tu.
  3. Fan proves prèvies?
    Sí.