La preparació del teu casament és un període intens, excitant, en el qual has de preparar i planificar desenes de petits, i no tan petits, detalls que faran d’aquest dia un record inesborrable per a tu i per a tots els teus convidats. Per aquest motiu, et presentem Moments de Glòria Busquets. Una empresa que coneix a la perfecció la clau d’una bona organització i que farà que el teu gran dia, sigui com sempre havies somiat!

Moments de Glòria Busquets, posaran tot el seu esforç en interpretar els teus desitjos i ajudar-te a donar-li forma, a fer de cada detall una mostra de la teva personalitat, i de cada esdeveniment un “Moment” únic i irrepetible. Per això, el seu servei és exclusiu i totalment personalitzat, adaptant-se a les teves necessitats.

La seva principal activitat és la decoració d’events, una garantia de que el teu casaments serà ben lluït i original! I a més, ofereixen ambientació, invitacions, llistes de boda, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, cerimònia, localització, material tècnic, estilisme per a promesos i acompanyants, maquillatge i perruqueria i coordinador de boda.

Per una altre banda, Glòria Busquets ofereix els seus serveis com a col·laboració amb altres wedding planner del sector per aconseguir una millor tasca unint coneixements i dedicació! I es que també ofereix el seu servei per a batejos, baby showers, comiats de solter i soltera, empreses, aniversaris i sobretot aparadors! 

No et faltarà de res! Glòria Busquets serà la teva millor aliada per portar a terme un casament de 10!

Preguntes freqüents
  1. En quin tipus de casaments estàs especialitzada?
    En casaments en espais exteriors o en palaus, masies i casalots, on una ambientació adequada i creativa marca la diferència.
  2. Com treballes?
    M'agrada conèixe't, parlar sobre les teves il·lusions i expectatives per a aquest dia, i mostrar-me com puc ajudar-te.
  3. Quins serveis oferiu?
    Decoració, ambientació, invitacions, llistes de boda, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, cerimònia, localització, material tècnic, estilisme per a promesos i acompanyants, maquillatge i perruqueria i coordinador de boda.