Al Món Sant Benet hi trobareu un monestir medieval enmig d’un entorn natural incomparable. El marc ideal per a celebrar el casament que sempre heu somniat.

Cada casament es dissenya i prepara a mida de cada parella de nuvis, segons els vostres gustos, exigències i necessitats.

El Món Sant Benet us ofereix diferents espais naturals i arquitectònics singulars, una barreja entre la història més antiga i el disseny més actual, a la vostra disposició i sempre a l’alçada del tipus de casament que hi vulgueu celebrar.

Per a la cerimònia religiosa ens ofereixen l’Església del Monestir, una església benedictina preciosa, però si opteu per una cerimònia civil, els seus espais naturals espectaculars envoltats d’arbres i natura esdevindran l’espai ideal per donar-vos el sí vull, i que convertiran el vostre casament en una cerimònia de conte. El Claustre del Monestir està a la vostra disposició per al reportatge fotogràfic del dia més important de les vostres vides.

Als jardins podreu gaudir d’un aperitiu nupcial únic, envoltats de natura, creant un ambient distès i molt agradable, i pel banquet de noces, el Món Sant Benet, disposa de diferents salons decorats fins a l’últim detall i on també podreu gaudir de la festa final.

Deixeu-vos captivar per la bellesa, màgia i la pau d’un monestir medieval i d’unes instal.lacions d’avantguarda, una barreja sense cap mena de dubte excepcional i ideal pel dia del vostre casament.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 500 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia civil i religiosa, aperitiu i banquet nupcial, zona de ball, pàrquing. Suite gratuïta pels nuvis i allotjament pels convidats..
 3. Espais?
  Naturals i boscosos, jardins, terrassa, porxo, claustre, capella, salons amb diferents capacitats.
 4. Localització?
  A l'interior, a Sant Fruitós de Bages.
 5. Tipus de cuina?
  Alta cuina elaborada amb productes de temporada.
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Ofereixen menús especials?
  Sí, ens adaptem a qualsevol dieta especial o alèrgia.
 8. Tenen pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Sí.
 10. Tenen accés per a minusvàlids?
  Sí.