Contacte

Vine a viure una jornada de diversió amb el teu grup d’amics o familiars, així com companys de treball. Amb Monkey Paintball podràs gaudir d’una de les activitats que més s’adapten a qualsevol tipus d’ocasió.

Comptem amb una llarga trajectòria en aquest esport, tant a nivell nacional com internacional amb la realització de les competicions, així com per a l’organització d’activitats per a grups de professionals i particulars.

El nostre camp de paintball, en escenari natural, està adaptat a tot tipus d’ocasions, des dels qui es volen divertir de tant en tant fins que tenen aquest esport com un autèntic hobby i vénen a practicar-lo de forma habitual. Volem ser l’objectiu tant per a nous jugadors com per a professionals d’aquest esport.

Podem realitzar diferents jocs perquè gaudiu com mai del vostre pas per les nostres instal·lacions i se us faci el més amè possible. Els jocs clàssics que realitzem són el de capturar la bandera, bandera central, tots contra tots, l’escorta, etc. El monitor, que farà al seu torn d’àrbitre, us donarà les diferents instruccions per a cada joc així com les regles fonamentals de comportament dins del camp.

Podem oferir-vos diferents packs entre els que a part de l’activitat estarà inclosa també el menjar, així com diferents opcions per a l’organització d’esdeveniments com aniversaris, comiats de solter, incentius d’empreses …

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus d'animació oferiu?
    Paintball tant per nens com per adults.
  2. Teniu packs de nuvis?
    Sí, tenim 3 packs personalitzats. Consulteu la nostra web.
  3. Oferiu altres serveis?
    Opcionalment es pot contractar refrigeris tant per particulars com per grups.