Monrural, esdevé l’espai ideal per a celebrar el dia més important de la vostra vida. Un espai únic, amb vistes a l’Ebre i a resguard del Castell de Miravet, un marc incomparable en un entorn rural de gran bellesa.

Podreu celebrar el vostre casament, a l’aire lliure, als seus jardíns, entre presseguers, envoltats de natura o bé en el seu restaurant i sala d’events perfectament acondicionada per a celebrar el vostre gran dia.

Ofereix menús personalitzats i una gastronomia per a tots els gustos, on els productes de la terra i de denominació d’orígen en son representats. Tant si sou amants de la cuina creativa o de la cuina més tradicional al MonruralAparthotel podràs gaudir d’una gastronomia saborosa i cuidada fins el mínim detall, i d’una extensa carta de caves i vins per a tots els gustos i pressupostos.

l’Equip del Monrural ofereix serveis de decoració de l’esdeveniment, i posa a la vostra disposició diferents professionals, tots ells de gran qualitat, que seran els aliats perfectes per al vostre casament: Flors, música, fotògraf, amimació infantil, dj, carpes i decoració. Tot pensat per a que el dia del vostre casament, no hi falti cap detall.

A Monrural hi podreu allotjar als vostres convidats i podreu gaudir, d’un casament de més d’un dia. Ofereix preus especials per als nuvis i els seus familiars. Podreu gaudir abans o el dia després del casament dels seus equipaments únics: el Monrural Spa&Wellness, les piscines interiors, el gimnàs, pistes de futbol i bàsquet, zona infantil i fins i tot d’una granja d’animals que serà les delícies dels convidats més petits.

Deixeu-vos seduir per Monrural Aparthotel i comenceu a gaudir del vostre casament des d’un primer moment.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats
 2. Espais disponibles?
  Zona ajardinada amb piscina, terrassa, saló per a banquets, sala d'events amb equip de so i projector, 17 apartaments on allotjar els convidats, parc i zona infantil pels convidats més petits.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració, aperitiu, música i animació.
 4. Quina localització teniu?
  A Benissanet.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional amb tocs d'autor.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí, tots els fem a mida de cada parella de nuvis.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.