Montgràfic és un negoci familiar que neix l’any 1989, amb l’objectiu de crear un nou concepte en l’art d’imprimir. La seva gran especialitat és la confecció d’articles per a celebracions i elements de comunicació. Ofereix dissenys exclusius i personalitzats per a clients que busquen una manera original, personal i única de comunicar el que es vol expressar. Comptem amb un taller propi de manipulació / disseny / impressió (artesanal – òfset – digital) que els permet donar un servei global i controlar el procés de principi a fi dels encàrrecs, aplicant sempre la tècnica més adequada.

Si vols donar un toc personal, diferent i original al teu casament, Montgràfic serà el teu millor aliat. S’encarregaran de confeccionar les invitacions, els detalls (portafotos personalitzats, CDs, coixins, cistells pels anells…) els menús, la decoració, les targetes… Tot en l’estil que tu desitgis, totalment personalitzat, i si vols, seguint una mateixa línia perquè el resultat sigui un conjunt harmònic. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Confecció d'articles per a celebracions i elements de comunicació. Oferim dissenys exclusius i personalitzats.
 2. Quins productes per a casaments oferiu?
  Invitacions, els detalls (portafotos personalitzats, CDs, coixins, cistells pels anells...) els menús, la decoració, les targetes, plànols de situació, llibrets cerimònia......
 3. Treballeu algun estil específic?
  Treballem tots els estils, sempre ens adaptem totalment a les preferències del nuvis.
 4. Oferiu pack de nuvis?
  A la nostra web podeu trobar totes les nostres promocions i descomptes actuals.