Montse Sala és una professional del món del disseny i la il·lustració, que posa tot el seu talent en la creació de les vostres invitacions de casament, targetes d’agraïment, save the date, menús, i molts altres complements, per poder tenir tota la papereria a conjunt, que farà les delícies dels vostres convidats .

Sap molt bé que el vostre casament és un moment únic i irrepetible a la vostra vida, per això, us ofereix detalls i invitacions, i altres elements de papereria amb dissenys únics.

Els seus valors estan vinculats sempre amb la naturalesa i arrels tant del projecte com de l’entorn on s’aplicarà. El seu objectiu és ajudar a donar forma el que tens en ment o el que encara no tens definit sempre buscant l’essència i plasmant-la de la manera més subtil.

Li agrada treballar de la mà de la sostenibilitat, el mediambient i els projectes eco-friendly, ja sigui en procés, en material o en la totalitat de la seva finalitat.

Preguntes freqüents
  1. El preu de la invitació també inclou la impressió?
    No.
  2. Quins altres serveis ofereixes?
    Servei d'impressió, Dissenys personalitzats, Marcallocs, Seating plan, Save the date, Venda de detalls de casament, Targetes d'agraïment, Altres (Tota la papereria a conjunt amb la teva invitació de casament)
  3. Disposeu d'un catàleg tancat o és possible fer invitacions a mida?
    Fem dissenys a mida i personalitzats.