Contacte

  mr.Dance és l’escola de ball de Luca Marchesi i Ester Robles, qui porten tota la vida ballant i es van conèixer gràcies al ball.

  Havíeu pensat mai en preparar el ball nupcial? Doncs potser ja heu ballat abans, o és el primer cop que balleu junts. En qualsevol cas, serà un moment màgic i que recordareu tota la vida!

  Sentir la vostra música preferida, aquella cançó tan especial que cada cop que l’escolteu se us posa la pell de gallina. Un ball preparat exclusivament per vosaltres, sempre escoltant els vostres gustos i adaptat a les vostres capacitats.

  A més, s’adaptaran a allò que més desitgis, ja que existeix la possibilitat de fer una cançó o un muntatge de dos, tres o totes les cançons que vulgueu.

  El ball es crea a partir de classes particulars a la seva escola, 4 classes particulars són necessàries per tenir un bon ball preparat. I per tenir-ho tot planificat, ells recomanen venir a preparar el ball amb 3 mesos d’antelació a la boda.

  A mr.Dance s’encarreguen que el vostre ball sigui inoblidable i un moment perfecte i únic!

  Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
   Nosaltres recomanen venir a preparar el ball amb 3 mesos d'antelació a la boda.
  2. Què inclou el pack de boda?
   Hi ha dues possibilitats: el pack de 4 classes particulars o classes particulars extres.
  3. Quin repertori teniu?
   Vosaltres escolliu la música, ja que existeix la possibilitat de fer una cançó o un muntatge de dos, tres o totes les cançons que vulgueu.