MSP_Grup_logo

MSP Grup, ubicats a Tarragona, és l’organitzador d’esdeveniments ideal que us proposarà l’esdeveniment perfecte per celebrar el vostre casament.

MSP Grup es dedica a animar celebracions des de ja fa més de trenta anys. Ofereixen música en directe i orquestra de molts gèneres musicals com ara batxata, salsa, cha cha… Repertoris musicals que us faran gaudir al màxim amb els vostres convidats, amics i la persona més important, l’amor de la teva vida. Així doncs, s’ocuparan del muntatge si ho desitgeu, disposen de lloguer de carpes i il·luminació, mobiliari per qualsevol acte, perquè no tingueu cap mena de preocupació i tot sigui perfecte.

A més, l’equip d’experts, organitzen comiats oferint DJ, disco mòbil, serveis de màgia, equip humorístic, showman, espurnes de foc fred, banys divertits d’escuma… Fins i tot festes infantils amb possibilitat de llogar castells inflables.

El dia de la vostra boda ha de ser especial, és per això que amb l’equip d’experts tindreu un pressupost a mida i un servei totalment personalitzat… Sens dubte una proposta increïble!

Si desitgeu que el vostre casament sigui perfecte, màgic i divertit, MSP Grup és l’organitzador d’esdeveniments ideal, s’encarregaran de complir tots aquells desitjos que teniu pel dia més important.

Contacteu amb l’equip, demaneu pressupost sense compromís i feu realitat els vostres somnis.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix MSP Grup?
    Música en directe, animació d'events, showman...
  2. Fan pressupost a mida?
    Sí. S'adapten al vostre pressupost.
  3. Especialistes en casaments?
    Sí.