Muntatges i lloguers Linesha és una empresa d’àmbit nacional dedicada al lloguer de material per a festes, esdeveniments i espectacles. Són la solució perfecta per tot el que necessitis per celebrar el teu casament.

L’empresa va néixer fa més de 10 anys a Llagostera, a la província de Girona. Es caracteritzen per ser d’ambient molt familiar, amb un tracte directe, personalitzat i jove; amb l’interès de poder servir col·lectivitats, ajuntaments, institucions, empreses i particulars.

A Muntatges i lloguers Linesha us ajudaran a realitzar tots el necessari per a qualsevol espectacle que vulgueu referent al vostre casament, certificacions d’escenaris homologats, plans de seguretat i d’emergències, certificats de tensió per a concerts i grans esdeveniments. Disposen de dos tipus d’escenaris per llogar totalment professionals:

 • El model Layher, número 1 a nivell mundial totalment homologat i certificat (realitzat pel seu departament tècnic) amb una capacitat de càrrega de 750 kg/m2.
 • El model Sumescal (no homologat) amb una capacitat de càrrega de 500 kg/m2.

A més, s’encarregaran de tot el muntatge i la instal·lació d’aquests.

Us donaran un assessorament totalment personalitzat en tot moment, perquè el muntatge surti tal com teniu pensat i, perquè el vostre casament sigui tot un èxit. A més, posen a la vostra disposició cadires, taules, vaixelles, escenaris, paraments, tanques antiempentes i, tot el que pugueu necessitar.

Muntatges i lloguers Linesha són l’opció ideal per fer del vostre casament, el dia més espectacular de les vostres vides, tant per a vosaltres com per tots els convidats. Poseu-vos en contacte amb ells i, a gaudir!

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Estan especialitzats en muntatges per cerimònies civils, religioses i tota mena de celebracions.
 2. Quins tipus de productes lloguen?
  Proporcionen material com taules, cadires, plats, coberts, copes, tèxtil etc... També escenaris i pistes de ball.
 3. Quins serveis hi ha inclosos?
  Transport, entrega del material a domicili, muntatge, canvi de plats i recollida.