NaChris Clapés Estilistes és una perruqueria i estètica ubicada a l’Ametlla del Vallès, un petit i pintoresc poble ideal per a posar-te perfecta per al dia del teu casament.

Compta amb anys d’experiència al sector, així com amb núvies i acompanyants per a casaments, ofereix tots els serveis essencials per a lluir un dia tant especial com aquest.

Trobaràs un saló especial, amb una història i trajectòria darrera que farà que et sentis còmode i puguis gaudir d’un dia de perruqueria i estètica.

Ofereixen servei de perruqueria especialitzat, amb tota mena de pentinats i tallades de cabells. El seu personal és especialista a oferir un tracte personalitzat i analitzar cada cas de forma diferent, per assessorar-te i oferir el millor estilisme per a tu.

Un dia amb NaChris Clapés Estilistes no es queda només en un tallada de cabells, sinó que trobaràs molt més. Començaran per convidar-te i posar-te còmode, amb un rentat i tractament del cabell per a preparar-lo. Amb un posterior tallat, coloració o tocat, adaptant-se sempre a les teves preferències i necessitats i tenint cura de tu en tot moment.

En termes de bellesa, també ho podràs deixar a les seves mans. T’espera una sessió relaxant de maquillatge, en la que et veuràs millor que mai, i totalment preparada per a lluir mentre et trobes al centre de totes les mirades. A més, ofereixen servei de manicura i ungles de gel, perquè estiguis preparada en tot sentit. Finalment, els tractaments corporals i facials acompanyaran aquesta sessió en la qual sens dubte, quedaràs encantada.

Compta amb NaChris Clapés Estilistes i deixa’t a les seves mans!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Perruqueria, estètica, maquillatge, ungles de gel, etc.
  2. Fan pentinats per a núvies?
    Oferim recollits, tocats i pentinats de tota mena!
  3. Preparen la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
    Sí! Us preparem perquè siguin unes fotos genials!