A Girona, s’hi troba un centre de bellesa que farà les meravelles de la núvia, maquillatges, tractaments facials i corporals, un tractament que ben segur encantarà a la núvia, Naiara Puertas Centre de Bellesa.

La Naiara cuidarà de tu, ajudant-te amb tots els tractaments que necessitis per estar radiant en el teu gran dia, arribar com nova i amb la teva millor cara.

És la fundadora d’aquest centre, que tot i la seva curta edat, ha dedicat tota la seva vida a fer-se tota una especialista al món de l’estètica, el maquillatge i la imatge.

Deixa’t cuidar i preparar per al teu casament, t’assegurem que estaràs en les millors mans! T’oferiran un servei de maquillatge totalment personalitzat, estudiant quin t’afavoreix més, segons el teu rostre, faccions i to de la pell, aconseguint el resultat més adequat per a tu. Treballen amb la línia italiana Eva Garden, que té cura de la teva pell.

A més, t’oferiran: tractaments facials, ja que per a elles la cura de la pell és molt important, per lluir-la brillant i preciosa. Tractaments corporals, on et faran un diagnòstic previ per a saber quins són els tractaments més adequats per obtenir els millors resultats. Aquests poden ser per reduir greix localitzat, per modelar i drenar el teu cos, reafirmants, i sobretot per sentir-te millor amb tu mateixa!

I per acabar, deixa’t mimar amb les seves espectaculars manicures, pedicures i els seus massatges que et deixaran com nova!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Manicura, pedicura, tractaments corporals, tractaments facials, depilació: cera, làser i massatges.
 2. Oferiu packs?
  Sí, disposem de packs i descomptes, i pack especial de bellesa per a núvies.
 3. És necessari demanar cita prèvia?
  Sí.
 4. Oferiu tractaments per a homes?
  Sí.