Al bell mig de Girona es troba un meravellós centre de Bellesa especialitzat en maquillatge, tractaments facials i corporals, amb grans professionals en el sector. Naiara Puertas, la fundadora d’aquest paradís, amb només 26 anys s’ha dedicat quasi tota la seva vida fent el que més li agrada, el maquillatge i la imatge.

Deixa’t cuidar i preparar pel teu gran dia, t’assegurem que estaràs en les millors mans! T’oferiran un servei de maquillatge totalment personalitzat, estudiant quin t’afavoreix més, segons el teu rostre, faccions i to de la pell, aconseguint el resultat més adequat per a tu. Treballen amb la línia italiana Eva Garden, que té cura de la teva pell.

A més, t’oferiran: tractaments facials, ja que per a elles la cura de la pell és molt important, per lluir-la brillant i preciosa. Tractaments corporals, on et faran un diagnòstic previ per a saber quins són els tractaments més adequats per obtenir els millors resultats. Aquests poden ser per reduir greix localitzat, per modelar i drenar el teu cos, reafirmants, i sobretot per sentir-te millor amb tu mateixa!

I per acabar, deixa’t mimar amb les seves espectaculars manicures, pedicures i els seus massatges que et deixaran com nova!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Manicura, pedicura, tractaments corporals, tractaments facials, depilació: cera, làser i massatges.
 2. Oferiu packs?
  Sí, disposem de packs i descomptes, i pack especial de bellesa per a núvies.
 3. És necessari demanar cita prèvia?
  Sí.
 4. Oferiu tractaments per a homes?
  Sí.