Si voleu un reportatge que digui molt de vosaltres i del vostre casament, sense cap mena de dubte, Neus Simón Photography és la professional que estàs buscant. Una fotògrafa apassionada de la seva feina, i de l’amor.

Us ofereix reportatges fotogràfics naturals, espontanis i on el romanticisme serà l’essència d’un dels reportatges més importants de la vostra vida.

Imatges que parlen per sí soles i que us permetran reviure cada instant i cada una de les emocions viscudes el dia del vostre casament. Moments que romandran per sempre més en cada imatge del vostre casament.

La Neus Simón us ofereix per damunt de tot flexibilitat i comoditat en tots els sentits. Ofereix un tracte molt personal i proper. Flexibilitat per concretar el pressupost a cada casament, així podreu escollir el que sigui més adequat a les vostres necessitats, ja sigui cobrint tot el casament (desde la vestimenta, cerimònia, banquet i ball) o fer un reportatge més breu de cerimònia i banquet que podria ser un pressupost per hores treballades.

El més important per la Neus Simón Photography és que cada reportatge digui molt de vosaltres, de la vostra història d’amor, i que cadascuna de les emocions viscudes, pogueu reviure-les en cada imatge retratada.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Fotografia per a casament, preboda, post boda. Imatges en HD. Photocall. L’Entrega del reportatge es fa en un pendrive i dins d’una preciosa caixeta personalitzada.
 2. Què inclou el pack de boda?
  El pack bàsic de boda (inclou el reportatge de boda i prou), i cobreix tots els moments important del seu dia especial: vestimenta dels dos, fotos dels detalls, cerimònia, aperitiu, fotos amb convidats, banquet i inici de la festa.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí, per tot el món. Sobretot Girona i Barcelona.
 4. Quin es el vostre estil de fotografía?
  Molt natural i romàntic, desenfadat i espontani.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  Mínim 3 mesos.