Nou Espiral és una escola de dansa ubicada al municipi de Salt, a Girona. Compten amb més de 20 anys d’experiència i està formada per un gran equip de professionals en el món del ball i de la dansa. 

Ofereixen tots tipus de dansa, per a totes les edats i, són uns autèntics experts en diferents estils de dansa; Dansa Clàssica, Dansa Contemporània, Modern Jazz, Flamenc, Musical Broadway, Hip-Hop etc.

A Nou Espiral, a part de les seves classes regulars, ofereixen l’activitat de Coreografia a la carta, on us donen la possibilitat de crear coreografies úniques pel vostre ball de nuvis. A més ofereixen sessions prèvies amb cada parella per aprendre’l i donar el millor de vosaltres en el vostre gran dia. Sens dubte, sorprendreu els vostres convidats amb un ball diferent i que transmetrà la vostra essència i el vostre amor.

Us ajudaran a crear una coreografia totalment personalitzada,  on vosaltres decidiu la música que voleu ballar i, amb la qual us sentiu a gust per fer el dia del vostre casament.

Amb  l’activitat de Coreografia a la carta, podeu  fer un ball de nuvis diferent, una classe de  dansa especial pel vostre comiat de solter, o muntar qualsevol mena de performance per una ocasió especial.

Us ho passareu molt bé!!!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Coreografies pel ball de nuvis, comiats de solters i classes d'aprenentatge.
  2. Fan coreografies personalitzades?
    Sí.
  3. Puc triar jo la música que vull ballar?
    Sí.