Noves Algues és un Espai – Restaurant diferent de tot el que hagis conegut. Situat a primera línia de mar, en un entorn marítim captivador, amb vistes espectaculars, Noves Algues esdevé l’indret ideal per celebrar el teu casament somiat i totalment personalitzat.

Per l’equip de Noves Algues, el màxim objectiu és la teva felicitat, acompanyar-te en el teu gran dia. Emocionar-te, il·lusionar-te i fer amb tu el primer pas del nou camí que t’espera.

L’espai – restaurant disposa d’instal·lacions d’allò més completes, amplies i elegants.  Si ho vols, pots celebrar la teva cerimònia civil sobre el Mar. Una zona enjardinada on gaudir de l’aperitiu i d’una fantàstica  terrassa, carpa per a un pla B perfecte, zona de ball per a una divertida festa i una zona chillout amb un extra de glamur.

La sala de banquets està rodejada de finestrals, omplint l’espai de llum i alegria, i oferint vistes impressionants al port i les embarcacions.

L’equip professional de Noves Algues s’encarregarà de personalitzar l’espai, perquè el teu gran dia sigui únic, inoblidable, el dia més feliç de la teva vida. Escoltaran les teves idees i desitjos, i faran equip amb tu. Decoraran l’espai al teu gust, i podràs gaudir de diferents serveis extra: Barra lliure, Dj, monitoratge infantil, ressopó…

Tanmateix, Noves Algues destaca per la seva exquisida cuina mediterrània d’autor, elaborada amb els productes més frescos, selectes, i de proximitat, com el peix i marisc de Sant Carles de la Ràpita. Pel teu banquet, dissenyaran i elaboraran un menú especial per a tu i adaptat a les teves preferències i necessitats. Sense dubte, convertiran el teu gran dia en una experiència culinària sense precedents!

Preguntes freqüents
 1. Nombe màxim de convidats?
  Fins a 240 convidats.
 2. De quins espais / instal·lacions disposeu?
  Terrassa, zona enjardinada, carpa, zona de ball, zona chill-out.
 3. Quins serveis oferiu?
  Cerimonia civil al mar, aperitiu, cocteleria d'autor, convit de casament, decoració. Serveis extra disponibles: Barra lliure, Dj, monitoratge infantil, ressopó en casaments de dia.
 4. Quina localització teniu?
  Davant del mar, a St. Carles de la Ràpita.
 5. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina marinera amb tocs d'autor, elaborada amb productes de proximitat. Peix i marisc de Sant Carles de la Ràpita.
 6. Es poden modificar els menús?
  Si, adaptem els menús als gustos dels nuvis.
 7. Oferiu pastís nupcial?
  Si.
 8. Feu menús especials per a alèrgies, vegetarians, vegans...
  Si
 9. Limitació horària?
  Fins a les 4 de la matinada.
 10. Exclusivitat de l'espai?
  Si.