Nubes de Algodón Events, neix a Lloret de Mar amb l’objectiu de crear casaments DIFERENTS, fora de convencionalismes on vosaltres només haureu de marcar els protocols… De la resta s’encarreguen ells!!!

Anireu de la mà en tot el procés, us oferiran proveïdors dins del vostre estil i pressupost us acompanyaran i controlaran tota la gestió y negociació amb els proveïdors  i amb el seu meravellós equip de coordinació, podreu despreocupar-vos de totes les responsabilitats i només haureu de gaudir de la vostra Festa!

Si voleu escollir tot el que passarà al vostre casament, Nubes de Algodón Events es el que esteu buscant!!! Casaments a masies on la festa no acabarà mai, casaments boho-chics, a peu de platja, a plena natura, cerimònies civils o religioses…  Nubes de Algodón Events farà que els vostres somnis es facin realitat, oferint-vos alternatives que mai hauríeu imaginat i dissenyant un dia únic i només vostre.

Us apunteu a viure la millor experiència de les vostres vides?

Ofereixen servei a Girona, Barcelona, Lleida i Osca principalment, encara que han treballat fins i tot a Lanzarote, es a dir, amb possibilitat de trasllat.

Preguntes freqüents
  1. Que inclou en el pack?
    El pack és personalitzat per a cada parella.
  2. Quins serveis oferiu més?
    El transport, el muntatge, l'entrega del material llogat, el desmuntatge, la recollida, entre altres.
  3. Teniu possibilitat per despaçar-vos?
    Sí.