Logo-Nuria-Posas

Descobreix l’oasi de bellesa a Sant Feliu de Guíxols amb Nuria Posas Perruqueria i Estètica, el destí definitiu per a novies que busquen l’excel·lència en el seu gran dia. Amb una reputació impecable, aquesta perruqueria ofereix més que un simple servei de pentinats: és una experiència completa de benestar i estil.

Amb un equip de professionals i experts en l’art de la perruqueria i l’estètica, Nuria Posas et garanteix un tractament personalitzat i de primera classe. Especialitzats en pentinats per a novies, cada toc és una obra mestra que captura l’essència i la personalitat de cada clienta.

A més dels pentinats per a novies també ofereixen un servei integral de perruqueria i estètica per assegurar que estigueu impecables de cap a peus. Des de tractaments facials rejovenidors fins a massatges, cada servei està dissenyat per realçar la vostre bellesa natural i deixar-vos sentir confiades i radiants.

No només es tracta de l’estil, sinó també de la cura de la pell i el cabell. Utilitzant productes de primera qualitat, aquesta perruqueria aposta per fórmules naturals, amb ingredients com olis vegetals que nodreixen i protegeixen la pell i cabell sense comprometre la salut.

Per a aquelles novies que volen viure una experiència de bellesa completa, Nuria Posas ofereix pacs de bellesa adaptats a les vostres necessitats i preferències. Des de sessions de relaxació pre-nupcials fins a paquets de perruqueria i maquillatge, tenen tot el que necessites.

Endinsa’t en el món de la bellesa i el benestar amb Nuria Posas Perruqueria i Estètica, on cada moment es converteix en una obra d’art i cada clienta es converteix en una estrella radiant. Confia en els professionals i deixa que la teva bellesa brilli amb tot el seu esplendor a Sant Feliu de Guíxols.

Preguntes freqüents
  1. Ofereix serveis de coloració de cabell?
    Sí, la perruqueria ofereix una àmplia gamma de serveis de coloració per satisfer les vostres necessitats.
  2. Cal reservar cita prèvia per rebre serveis a la perruqueria?
    Sí, recomanen reservar cita prèvia per garantir disponibilitat i proporcionar un servei més eficient.
  3. La perruqueria ofereix serveis de tractaments capil·lars per millorar la salut del cabell?
    Sí, disposen de diverses opcions de tractaments capil·lars per millorar la salut i l'aspecte del cabell dels seus clients.