Qui som?

al Barri Vell de Girona trobareu el Nykteri’s Cocktail Bar, la primera cocteleria clàssica de la ciutat, on podreu degustar una extensa carta de més de cent cocktails clàssics i d’autor, triar entre més de 60 gins, destil.lats premium i tastets per acompanyar. Tot plegat en un espai tranquil, elegant, amb un servei proper de qualitat i personalitzat per poder gaudir del moment sense pressa.

L’equip de bartenders professionals, encapçalats per la Mariona Vilanova té un únic objectiu: crear una experiència única pel client amb cada copa i transformar els desitjos en estat líquid.

Un cocktail on i quan vulgueu

Amb més de 25 anys d’experiència dins del món de la cocteleria i amb diversos guardons, la Mariona transporta la seva passió i ofici, transmesa pel seu pare, més enllà del Nykteri’s.

Què oferim?

Personalitzem els esdeveniments segons les vostres necessitats. Creem combinacions pels vostres convidats per fer inoblidables les vostres celebracions. Us fem in situ els cocktails amb alguna de les nostres barres temàtiques o bé us portem els cocktails Ready to Drink perquè els gaudiu quan vulgueu.

Triem els destil.lats i els mixers curosament. Simplement, demaneu el que més us agradi i nosaltres us prepararem les millors combinacions.

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació ho he de reservar?
    Ens reunim amb vosaltres amb la major antelació possible per poder organitzar el vostre esdeveniment sense presses i tenir en compte tots els detalls.
  2. Existeix càrrec per desplaçament?
    Sí, depenent de la distància d’on ens haguem de desplaçar.
  3. Cobreu hores extres?
    Sí. Cobrem hores extres de tot el que surti del pressupost pactat.