Contacte

Ocitània és una empresa especialitzada en organitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure i entre natura. Ofereix una llarga llista de propostes per a celebrar un comiat de solter únic i sense precedents.  Podeu llogar la cabana de fusta ben equipada fins a 40 persones, amb barbacoa i zona de relax. I mentrestant fer alguna de les seves activitats on el/la nuvi/a serà  el centre d’atenció.

 • Ruta de l’Estany d’Ullastret, amb fantàstiques vistes a les Illes Medes
 • Ruta petits pobles de l’Empordà
 • Pobles medievals llegendaris
 • Partida Làser combat curta o llarga
 • Partida Joc d’Arquers
 • Karaoke: Podeu llogar un karaoke professional a la cabana i deixar-vos anar fins que esgarreu l’oïda dels vostres amics i familiars que es faran un tip de riure mentre presumiu de veu.

Tanmateix, la cabana disposa de tot el necessari per gaudir d’una bona barbacoa després de les activitats. Un dia genial!

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Som una empresa especialitzada en organitzar tota mena de rutes i activitats per a grups, famílies i parelles.
 2. Oferiu la possibilitat d'organitzar comiats de solter?
  Sí. Per als comiats de solter oferim la possibilitat de llogar una cabana durant unes 4 hores i mentrestant, realitzar diferents activitats i fins i tot gaudir d'una barbacoa.
 3. Quines són les activitats que oferiu per a comiats de solter?
  Ruta de l'Estany d'Ullastret (amb fantàstiques vistes a les Illes Medes), Ruta petits pobles de l'Empordà, Pobles medievals llegendaris, Partida Làser Combat curta o llarga, Partida Joc d'Arquers, Karaoke