OciTrip és una agència de viatges online, especialitzada en viatges de nuvis i viatges a mida. Els seus professionals s’encarregaran que tingueu una experiència inoblidable.

L’objectiu d’OciTrip és que somieu amb el viatge perfecte, que visqueu la millor aventura de les vostres vides. Tant si esteu pensant en una destinació per relaxar-vos, o en una aventura apassionada, els seus professionals us brindaran una experiència de somni.

Aquesta agència de viatges us ofereix un tracte personalitzat i de qualitat. Estaran a la vostra disposició perquè us allotgeu en els millors hotels de cada ciutat. No dubteu a sol·licitar-lis informació sense compromís.

El Pirineu t’ofereix infinitat de noves experiències per viure-les amb intensitat. Per això, a Oci Pirineus trobareu un ventall d’activitats d’aventura com a ràfting, piragüisme, hidrospeed, barranquisme, canoa, paddelsurf, pesca, activitats de neu, btt, senderisme… Ideals per celebrar un comiat de solter d’allò més divertit, ple d’aventures i animació.

Preguntes freqüents
 1. En quines destinacions sou especialistes?
  Treballem amb destinacions arreu del món, pero estem especialitzats en Emirats àrabs, Kenia, Tanzània on es pot combinar amb illes paradisíaques, a més a més som especialistes en creuers.
 2. Teniu pack de nuvis?
  Oferim viatges combinats. Sempre tenim algun detall amb els nostres nuvis.
 3. Organitzeu viatges de noces a mida?
  Sí, pràcticament tota la nostra oferta és a mida.
 4. Quin és el vostre fort?
  Som una agencia de viatges online, on els treballadors som gent jove, entenem la motivació dels nostres nuvis i organitzem el viatge que ells desitgin, amb uns preus ajustats.
 5. En què us diferencieu?
  Que encara que siguem una agència online, som persones que estem treballant rera l’ordinador, i estem sempre atents abans, durant i després del viatge, per a que els nostres clients tinguin el viatge dels seus somnis.