Odonata Sensacions Florals és una floristeria ubicada a la ciutat de Girona. Amb una llarga trajectòria al món de les flors, treballen perquè aquell ram de flors, aquella decoració, porti dins tots els sentiments i sensacions que teniu, se centren a fer de les flors un art.

Com a amants de les flors, cuiden cada detall per a fer-lo especial. Que totes aquestes flors expliquin la vostra història. Busquen que aquestes flors, omplin el teu casament de colors, aromes i vida!

Estaran al teu costat per a oferir un pla personalitzat, conèixer la vostra història i explicar-la a través de les flors. Compten amb tota mena d’ofertes, des del ram de la núvia personalitzat, fins un arc nupcial que coroni el vostre casament.

Odonata Sensacions Florals, treballa per a fer únic cada detall d’un moment tan especial que recordareu per sempre. Les flors porten una màgia especial als casaments, els centres de taula, el ram de la núvia i el seu tocat al cabell… tots els aspectes són acompanyats pels seus pètals i colors.

La natura és la seva font d’inspiració, troben art a cada racó on se situen aquestes flors, el Mediterrani, les Muntanyes d’Ardenya o els camps de l’Empordà, tots aquests espais són la font per a crear el ram dels teus somnis.

Podràs passar per la seva botiga, per veure tot el que ofereixen o poder veure tot el procés fins arribar a crear tot allò que omplirà el dia del teu casament de flors espectaculars.

A més, també ofereixen servei a domicili i comandes personalitzades, preparant també motius florals per a la teva llar o oficina, perquè tots els moments de la teva vida siguin acompanyats per les flors d’Odonata Sensacions Florals!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Oferim serveis florals per a tota mena de casaments, rams de núvia personalitzats, arcs nupcials, centres de taula i molt més!
  2. Fan rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  3. Tenen possibilitat de desplaçament?
    Sí.