Contacte

  Oh Sant Cugat és un espai dedicat a la teva bellesa i benestar. Ofereixen una àmplia gamma de serveis de perruqueria i estètica unisex per a totes les edats i necessitats. Des del 1996, va començar com a un saló independent i el 2008 vam passar a formar part d’un dels grups més importants en l’àmbit europeu de la perruqueria, el grup italià Compagnia della Bellezza.

  Al seu centre trobaràs:

  • Un equip de professionals altament qualificats i experimentats que t’assessoraran i t’ajudaran a aconseguir el look que desitges.
  • Productes de les millors marques per garantir un resultat òptim en tots els serveis.
  • Un ambient acollidor i relaxant on podràs gaudir d’una experiència única.

  Alguns dels serveis dels quals disposa Oh Sant Cugat:

  • Perruqueria: Talls, pentinats, coloració, metxes, extensions, etc.
  • Estètica: Depilació, manicura i pedicura, tractaments facials i corporals, maquillatge, etc.
  • Massatges: Massatges relaxants, terapèutics, esportius, etc.

  Reserva la teva cita avui mateix i descobreix tot el que Oh Sant Cugat pot fer per tu!

  Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix Oh Sant Cugat?
   Oh Sant Cugat ofereix una àmplia gamma de serveis de perruqueria i estètica. - Perruqueria: Talls, pentinats, coloració, metxes, alisats, extensions, etc. - Estètica: Depilació, manicura, pedicura, tractaments facials i corporals, maquillatge, etc.
  2. Com puc reservar una cita a Oh Sant Cugat?
   Pots reservar una cita a Oh Sant Cugat de diverses maneres: Trucant per telèfon: 93 674 13 74 Enviant un correu electrònic: info@ohsantcugat.es Reservant en línia a través del seu lloc web: https://www.ohsantcugat.es/contacto/
  3. Quins productes utilitzen a Oh Sant Cugat?
   Oh Sant Cugat utilitza productes de les millors marques del mercat, com L'Oréal, Kérastase, Redken, GHD, Olaplex, etc. Aquests productes són d'alta qualitat i estan testats per garantir els millors resultats.