oliva_logo

Oliva Fotògraf estan ubicats a Empuriabrava, a Girona. L’equip està compost per un grup d’especialistes en el camp de la fotografia i el vídeo, del qual en formen part professionals com en Josep Oliva. Compten amb una reconeguda trajectòria en el món del reportatge social, el retrat i la publicitat.

La filosofia d’Oliva Fotògraf  es resumeix perfectament en aconseguir fotografies autèntiques, sense artificis, on els seus fotògrafs no intervenen ni manipulen les emocions del moment. Tenen un lema que els caracteritza, ”el nostre paper és de simples observadors”, per tal de poder capturar els instants més autèntics del vostre casament.

El seu objectiu és que les imatges que capten transmetin estats d’ànim, que amb el temps permetin recuperar els significats presents en el moment de ser capturades. I, és per això, que els cal ser còmplices del moment, buscant generar vincles de confiança perquè els nuvis es sentin tan còmodes com sigui possible.

A Oliva Fotògraf tenen un gran nombre de serveis per oferir-vos:

 • Fotografia i vídeo.
 • Reportatges preboda i postboda.
 • Àlbums, mini àlbums i àlbums digitals.
 • Fotografies en alta resolució.
 • Blu-ray o DVD amb totes les fotografies.

El pack de boda disposa de vàries opcions, que van des d’un USB a un àlbum de nuvis. També ofereixen l’opció d’àlbums pre o postboda i bossa de transport. A més, revisen la maqueta conjuntament amb els nuvis.

El seu equip de fotògrafs s’encarregarà de crear un record únic del vostre gran dia, perquè tingueu un record per sempre. No ho dubteu més i contacteu amb Oliva Fotògraf.

Preguntes freqüents
 1. Fan més d'un casament al dia?
  No.
 2. Quin estil treballen?
  D'autor, artístic i fotoperiodisme.
 3. Quin és el temps d'entrega aproximat del reportatge final?
  1 mes.
 4. Quins serveis ofereixes?
  Fotografia, vídeo, preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotografies en alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotografies.
 5. Ofereixen pack de boda?
  Tenen varies opcions que van des d'un USB a àlbum de nuvis amb opció a àlbums pre o postboda, bossa de transport. I, revisen la maqueta conjuntament amb els nuvis.