oliveiras_catering

Oliveira’s Catering és una empresa líder en serveis de càtering, que ofereix una àmplia gamma d’opcions culinàries per a tota mena d’esdeveniments i ocasions especials que vulgueu celebrar. Gràcies a la seva llarga trajectòria al sector, destaquen per la seva excel·lència en la qualitat dels seus aliments i un servei personalitzat.

Oliveira’s Catering s’especialitza a brindar serveis de càtering personalitzats per casaments, celebracions corporatives, festes privades i esdeveniments socials. El seu equip de xefs altament qualificats i talentosos es dedica a crear plats deliciosos i d’alta qualitat, utilitzant ingredients frescos de temporada i sabors innovadors. Ofereixen menús personalitzats per adaptar-se als gustos i requisits específics de cada client. Sens dubte, són l’opció ideal per sorprendre a tots els vostres comensals.

A més, si ho desitgeu també es fan càrrec de la presentació i el disseny del casament. El seu equip de planificació d’esdeveniments treballa per garantir que tot surti com tant heu somiat.

Oliveira’s Catering es distingeix també pel seu enfocament en la sostenibilitat, fent servir ingredients locals i de Km0.

Podreu gaudir d’una àmplia varietat de plats i d’una atenció excepcional i professional en tot moment, des de la primera reunió fins al final del casament. Es defineixen per la personalització, l’excel·lència culinària i la sostenibilitat, que els converteix en una elecció ideal per un dia tan especial i important per a vosaltres.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Decoració, càtering, organització d'esdeveniments, servei de cambrers...
  2. Tipus de cuina?
    De tota mena, amb productes de proximitat i de temporada.
  3. Tenen menús personalitzats?
    Sí.