Onna Viatges és una agència de viatges de Figueres que us ajudarà a buscar els millors llocs per celebrar aquest moment tan especial com es la vostra lluna de mel. Múltiples destinacions que convertiran aquest viatge en una experiència inoblidable adaptada als vostres desitjos.

Tenen un gran equip de professionals que us assessoraran per a convertir-lo en un moment irrepetible i inoblidable en què sentireu i compartireu experiències després de casar-vos. Us ofereixen un servei inigualable en què les emocions us facin recordar sempre el moment.

L’agència us ofereix destins a qualsevol part del món pensant en tota mena de viatges en què pugueu estar interessats… relax, aventura, destins culturals… qualsevol petició serà atesa pels responsables de l’agència per fer que tot surti com havíeu pensat.

Deixant a les seves mans totes les vostres idees, només us haureu de preocupar de les maletes perquè la lluna de mel sigui un autèntic èxit. Amb Onna Viatges, teniu el món a les vostres mans. Preparen un viatge totalment a mida, adaptat als dies, pressupost i necessitats que tingueu. Treballaran al vostre costat per oferir-vos el millor destí possible.

Us aconselloran aquells destins que s’adaptin més a vosaltres, creuar el món fins Nova York, la màgia de la India, cultura de Xina, o la neu del nord d’Europa. Us esperen mil destins, sensacions, aventures i tot acompanyat per l’amor que us evolta dins una lluna de mel d’ensomni. No deixis de somiar amb Onna Viatges!

Preguntes freqüents
  1. Organitzeu llunes de mel personalitzades?
    Sí.
  2. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
    Recomanem començar com més aviat millor per poder facilitar-vos les millors tarifes i poder triar els millors establiments, els millors horaris de vols i connexions i serveis per al vostre viatge.
  3. Teniu algun pack per a nuvis?
    Sí.