L’Orquestra Internacional Selvatana és l’equip musical professional que us farà gaudir d’una increïble i prestigiosa orquestra a la vostra boda especial.

Selvatana compta amb 90 anys de trajectòria en el sector, han passat músics de gran prestigi, tots ells punt de referència d’una llarga formació. Aquest equip el formen 23 components, format per joves intèrprets i cantants conjuntament al costat de noms de prestigi que ja formen part de la Selvatana. Encara sumen èxits en cada actuació fent-la una de les més importants de totes les comarques gironines!

Gràcies a la seva gran capacitat multi-instrumental dels components, tenen un gran ventall de possibilitats a l’hora d’interpretar els registres musicals. La seva especialitat és la cobla encara que també fan concert d’orquestra, ball de gala, sardana…

Aquest gran equip musical s’encarregarà de què els vostres convidats i vosaltres gaudiu d’una excel·lent interpretació musical al dia més important de les vostres vides.

L’Orquestra Selvatana us ofereix un gran servei, és per això que s’adapten a la vostra petició perquè no us falti de res en aquest dia tan especial.

Si voleu al vostre casament la millor orquestra, no dubteu i contacteu amb l’equip de l’Orquestra Selvatana!

 

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Música per casaments, balls i concerts.
  2. Quins estils musicals treballeu?
    Cobla, concert d'orquestra, ball de gala i sardana.
  3. Durada de l'actuació?
    Acordar prèviament.