A Can Garriga es practica el Paintball des de fa 25 anys. Van ser els primers en oferir aquesta disciplina d’oci i esportiva a la península Ibèrica. El que va començar com una activitat per al turisme, s’ha acabat convertint en un Camp de Paintball professional, tant d’oci com de competició. 

Les instal·lacions i el tracte amb els clients, així com l’experiència, fa que Can Garriga sigui considerat un dels centres de paintball més importants d’Espanya. 

La gran quantitat de clients que han passat pel camp durant tants anys avalen la qualitat de Can Garriga.

Podeu veure el vídeo clicant aquí!

Com a novetat, Can Garriga ofereix unes fantàstiques instal·lacions d'”Humor amarillo”, una manera original de passar una bona estona amb els amics i la família, amb un extra de diversió. I una idea immillorable per a un comiat de solter ple de moments inoblidables. Tanmateix, podreu gaudir del restaurant del recinte, ideal per a reposar forces.

Tanmateix, disposen d’una Masia ideal per a grups, amb 6 habitacions, tres banys complets, saló amb llar de foc, sala, menjador amb llar de foc i cuina, zona enjardinada i zona de barbacoa. Està situada a 5 km de Tossa de Mar i envoltada de boscos de pins i alzina surera.

Preguntes freqüents
 1. Quines activitats oferiu?
  Paintball, humor amarillo
 2. Organitzeu comiats de solter?
  Si
 3. Quins altres serveis oferiu?
  Restaurant al recinte, allotjament en una masia amb 6 habitacions, ideal per a grups de comiats de solter.
 4. Oferiu packs?
  Si, oferim packs d'allotjament + activitats, activitats + barbacoa i paintball + humor amarillo.