A només 7 km de Lleida, entre camps de fruiters i de pastura, es troba un espai grandiós, elegant i totalment excepcional: El Palau de Margalefun antiga casa senyorial lleidatana, amb centenars d’anys d’història, és un dels principals referents per a les parelles que cerquen un indret ple de màgia i encant, on celebrar el seu gran dia. La casa, que manté l’estructura i l’estil dels seus orígens, transmet un ambient únic que us traslladarà a una època llunyana del passat. A l’exterior ofereix jardins de mides infinites, cuidats fins al mínim detall, ideals per a la sessió fotogràfica pel vostre àlbum. També disposa d’una ermita per a la cerimònia religiosa i d’una gran carpa envidriada per a la celebració.

Pel vostre banquet, us oferiran un exquisit menú de cuina d’autor, una fusió perfecte de tradició i modernitat, tot elaborat pels prestigiosos xefs José Ángel Fernández (guardonat amb una estrella Michelin) i Josep Pedrol i el seu equip.

Us ajudaran a organitzar el casament que sempre havíeu desitjat: des de la decoració, les flors, la música i el fotògraf, fins a una llarga llista de serveis extra (orquestra o grup musical, focs artificials i altres detalls romàntics), tot és possible a Palau de Margalef. Sense dubte, un espai apte pels casaments més exigents.

Simplement, espectacular!

Preguntes freqüents
 1. Quins espais oferiu?
  Jardins, terrassa, ermita, carpa envidriada per a la celebració del casament, aparcament pels convidats.
 2. Quins serveis oferiu?
  Cerimònia civil i/o religiosa, convit de casament, servei de Wedding Planner propi.
 3. Quina localització teniu?
  A Torregrossa a només 2 km de Lleida.
 4. És possible modificar menús?
  Si, ens adaptem als gustos i necessitats de cada parella de nuvis.
 5. Feu menús especials per a vegetarians i intoleràncies?
  Si.
 6. Oferiu pastís nupcial?
  Si.
 7. Exclusivitat de l'espai?
  Si.