PeinArte Estilistas posa a la teva disposició el seu magnífic saló i experiència. I t’obre les portes amb un somriure d’orella a orella preparades per assolir el seu objectiu. Potenciar i ressaltar la teva bellesa natural perquè en el dia del teu casament et sentis segura, orgullosa i brillis amb llum pròpia.

Al capdavant de PeinArte Estilistas hi trobem la Míriam, una apassionada de l’estilisme. Amb un gust impecable, que es manté contínuament informada sobre les tendències més actuals, tant de perruqueria com de maquillatge.

Rebràs el millor assessorament, i després de conèixer a fons les teves preferències, característiques físiques i estil, t’ajudaran a definir l’estilisme més adient pel teu gran dia.

Ofereix diferents packs tant de nuvi com de núvia que inclouen la prova, pentinat i maquillatge amb desplaçament al domicili de la núvia o a l’espai on es realitzarà el casament.

Si pel teu casament vols posar la teva bellesa en les millors mans, PeinArte Estilistas Palafrugell serà una aposta segura!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Perruqueria i recollits per a la núvia, pentinat pel nuvi, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessorament d'imatge.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Tenim pack de núvia i nuvi amb/sense desplaçament. Inclouen la prova de pentinat.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.